Onze school wil niet zomaar de volgende hondenschool in de rij zijn. We kiezen ervoor om u met raad en daad bij te staan. Door de jarenlange ervaring en de nodige opleidingen willen we beantwoorden aan de behoeften van deze mensen die niet noodzakelijk zeer lang naar een hondenschool willen gaan. Deze baasjes willen graag een korte opleiding die als het ware op maat geschreven is. Een opleiding die makkelijk in ieders agenda past – mitst wat planning uiteraard. Maar het kan, zal en moet lukken …

Onze hondenschool beantwoordt wellicht aan een uniek concept in Vlaams-Brabant. Voor onze puppies hebben we een instroom beleid, maar voor de meer gevorderde opleidingen richten we cursussen in. Iedereen start op dezelfde dag op hetzelfde niveau. Op het einde van de opleiding krijgt iedereen een brevet. Lijkt het ingewikkeld ? We staan u graag te woord of lees er meer over op deze website onder de verschillende titels.

De eerste levensweken van uw puppy zijn van enorm groot belang. Daarom organiseren we een zeer specifieke puppy cursus, die wij graag “pup-date” noemen. We maken graag afspraak voor een date met uw puppy !

We leiden u en uw jonge of iets oudere hond op in één maand tijd!  Onmogelijk?  Ontdek zelf de “magische maand” …

Wil u langer blijven en nog meer leren ? Ook dat kan ! We richten onze “High School” in waar jullie allerlei dingen leren: oefeningen, trukjes, … maar vooral leren we u leuk bezig te zijn met uw hond en we staan jullie bij en antwoorden op jullie vragen. We moedigen u aan om sportief bezig te zijn met je hond.

Tevens wil onze school een voorbeeld functie uitoefenen. We willen u graag sensibiliseren voor misbruiken, dierenmishandeling en u waarschuwen voor broodfok. En tevens willen we het licht werpen (hoe ironisch) op die  mensen die minder fortuinlijk zijn en hun zicht verloren hebben of nooit gekregen hebben en afhankelijk zijn van de goede steun van hun viervoeter …

We hebben er ook bewust voor gekozen om aan te sluiten bij een federatie. Onze keuze viel op de V.O.E. (www.voe.be) waardoor we als school ook erkend zijn door Sport Vlaanderen (vroeger BLOSO). Dank zij deze aansluiting bieden we aan onze cursisten via V.O.E. een verzekering aan bij ARENA, toonaangevend als sportverzekeraar. Een exemplaar van de polis ligt ter inzage op het secretariaat.

Door de “Sport Vlaanderen” erkenning (vroeger BLOSO) geven sommige ziekenfondsen een terugbetaling van een deel van het lesgeld. Informeer ernaar bij uw ziekenfonds en breng de nodige documenten mee op de volgende les. We vullen ze graag in voor U.