Je kan ons ook volgen op Facebook !!

U bent op zoek naar een geschikt hondenras ? Hier vindt u een beschrijving. Wij helpen u hier ook graag persoonlijk bij. Ook deze website is erg leuk als eerste kennismaking.

Ook deze site geeft een mooi overzicht van de verschillende rassen.

Op reis met je hond ? Vaccineer je hond tijdig ! Weet ook dat niet alle rassen of alle kruisingen in alle landen toegelaten worden. Lees even de voorschriften voor de verschillende landen.

Wij zijn aangesloten bij V.O.E.

Via de V.O.E. zij wij ook aangesloten bij:
IFCS (International Federation of Cynological Sports)
Sport Vlaanderen
UCI (Union Cynologie International)

Uw hond is geregistreerd bij DogID ? Hier kan u nagaan of uw hond op uw naam is geregistreerd door op “Verantwoordelijke zoeken” te klikken en de 15 cijfers van de chip in te tikken. Tevens vindt u hier nog andere info.

Wat is giftig voor je hond ? Heel wat voedingstoffen voor menselijke consumptie zijn giftig voor je hond. Ook deze site geeft een mooi overzicht.

Dierenartskosten kunnen wel eens oplopen bij een onverwachtte ziekte of ingreep. U kan hiervoor een verzekering nemen via o.a. de volgende organisateis:
Corona Direct,
Santé Vet (02 613 16 48) : Vraag geheel vijblijvend een offerte.
U kan de verschillende aanbieders vergelijken via deze link.

Heb je een uurtje vrij en wens je een mooie foto van je lieveling ? Neem dan eens contact met Hondermooi en bekijk zeker al de mooie foto’s op deze site die door An gemaakt werden. Cadeau-idee of gewoon omdat je het leuk vindt !